Idén először Bach Mindenkinek Fesztivál Debrecenben
márc 14
2018
Jövő héten szerdától vasárnapig több száz Bach művet hallhatunk felcsendülni, hiszen március 21-25. között kerül megrendezésre a Bach Mindenkinek Fesztivál, melyhez idén először Debrecen is csatlakozott.
A Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa Bizottságainak programjai 2018-ban
márc 14
2018
A Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa Bizottságainak 2018. év tervezett programjai:
Jézus, segíts! - megjelentek Czeglédy Sándor válogatott igehirdetései
márc 14
2018
Örömmel adunk hírt arról, hogy a napokban jelent meg a Magyar református igehirdetők sorozatunk második kötete, Czeglédy Sándor válogatott igehirdetései Jézus, segíts! címmel.
Nőszövetségi Bibliaiskola - április 12-15.
márc 13
2018
„A szolgálatkészségben fáradhatatlanok, a Lélekben buzgók: az Úrnak szolgáljatok. A reménységben örvendezzetek, a nyomorúságban legyetek kitartók, az imádkozásban állhatatosak.” (Róma 12:11:12) MEGHÍVÓ Berekfürdőn a Megbékélés Házában 2018. április 12-15. között tartandó Nőszövetségi Bibliaiskolára
Lelkigondozói hét a Szabolcs-Beregi Református Egyházmegyében
márc 12
2018
Szokásos tavaszi lelkigondozói hetét tartotta a Szabolcs-Beregi Református Egyházmegye, 2018. március 5-10. között, Berekfürdőn. Az alkalmon 207 fő vett részt az egyházmegye gyülekezeteiből. 
Lélektől lélekig
márc 10
2018
„Nekem a munkám a hivatásom, a szenvedélyem, a hobbim. Az igazi kitüntetés az, hogy végezhetem” – fogalmazott Győri Zsófia, a Debrecen-Nagytemplomi Református Egyházközség Immanuel Otthonának vezetője, amikor március 9-én, a budapesti Hold utcai református templomban átvette a Bethesda Gyermekkórház egykori főigazgatója, Dizseri Tamás emlékére alapított szeretetszolgálati díjat.
Tanári állás
márc 09
2018
A Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola pályázatot hirdet határozott időre szóló matematika szakos tanári munkakör betöltésére. Az állás elfoglalásának ideje: 2018. augusztus 16.
Könyvbemutató a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen
márc 08
2018
2018. február 26-án tartották Bütösi János: Odaszánt élet - igehirdetéseiből összeállított kötet bemutatóját a DRHE kistanácstermében. A kötetről dr. Gaál Sándor, a Nyírségi Református Egyházmegye esperese írt. 
Házasság hete Nyírteleken
márc 08
2018
A Házasság hete egy olyan kezdeményezés, ami 5 kontinens 21 országában van jelen. A házasságra és a család fontosságára akarja felhívni a figyelmet. Minden évben Valentin nap környékén rendezik meg. Településünkön február 17-én, a házasságkötő teremben tartottuk alkalmunkat. A programra azokat a párokat hívtuk, akik szeretik a házasságukat. Tíz pár fogadta el a meghívást. A huszonévesektől kezdve a hetvenesekig minden korosztály jelen volt, de legtöbben a fiatal felnőttek voltak.
Jézus: ON
márc 08
2018
"Menj a Siloámhoz, és mosakodj meg!” (Jn 9,11) Mi pedig mentünk… Közel 80 fővel, mégis valahol, szívünk vágya és közös hitvallásunk alapján egy emberként a Kárpát-medence minden zegzugából, hogy lássunk: krisztusi valóságot, kitáruló perspektívákat és egy új, szinte alig ismert világot. Ez az új világ olykor ijesztő és ismeretlen, kihívásokkal teli, mégis nem felejthetjük el a krisztusi küldöttségünket benne! (Siloám azt jelenti, hogy küldött.)