500 év 500 perc futball - remek mérkőzés Nyírbátorban
nov 30
2017
500 év 500 perc futball Remek mérkőzés Nyírbátorban A reformáció jubileumi évében egyedülálló futballmérkőzésre hívta a nyírbátori református gyülekezet a lelkészeket a napokban a Báthory Anna Református Általános Iskolába.
A Szentírás vándorútja a Sarkad-Belvárosi Gyülekezetben
nov 29
2017
Örökélet vasárnapján, 375. állomásként gyülekezetünkben talált otthonra ez a Biblia. A „kedves vendég” érkezésére örömmel és meghatódottsággal készültünk.
Egy templom - húsz év - három felekezet
nov 28
2017
November 19-én délután 16 órakor a Bocskaikertben hálaadó istentiszteletre gyűlt össze a református, római katolikus, görög katolikus felekezetek krisztuskövető közössége, a bocskaikerti Ökumenikus Templom felszentelésnek huszadik évfordulója alkalmából.
Anyaszentnyelvünk bölcsője a Biblia
nov 28
2017
Reformációs ünnepséget tartottak november 18-án a nyíregyházi Continental Arénában a Hirdesd az Igét! programsorozat zárórendezvényeként a Tiszántúli Református Egyházkerület, a Nyírségi, a Szabolcs-Beregi és a Szatmári Egyházmegyék szervezésében.
A Szentírás vándorútja a Sarkad-Újteleki Református Egyházközségben
nov 27
2017
A Sarkad-Újteleki Református Egyházközségben november 25-én tartották a Szentírás vándorútja helyi istentiszteletét.
Hálaadó istentisztelet az Árpád téri református templomban
nov 27
2017
A Debrecen-Árpád téri Református Egyházközség november 25-én, szombaton délután istentisztelet keretében adott hálát Istennek a templom külső megújulásáért.
480 éve Isten szolgálatában - hanganyaggal
nov 25
2017
November 25-én, szombaton délelőtt tartotta a Debreceni Református Kollégium az éves rendes közgyűlését, melynek keretében hálát adtak Istennek a debreceni református iskolahálózat megújításáért. Az alkalomról Oláh Ilona készített összeállítást az Európa Rádióban. 
Emlékezés ifj. Bertalan Imre lelkipásztorra
nov 23
2017
Emlékezés ifj. Bertalan Imre lelkipásztorra (1949 – 2017) Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugvó szívvel tudatjuk, hogy a Bethlen Otthon ügyvezető igazgatója, a Koalíciós Testület tagja, Nagytiszteletű Ifj. Bertalan Imre 2017. augusztus 29-én, életének 67. évében rövid, súlyos betegség után, szerettei körében, a pennsylvaniai Latrobe Kórházban visszaadta lelkét Teremtő Istenének. Távozása hatalmas űrt és veszteséget jelent az amerikai magyar közösségek számára.
A Szentírás vándorútja a Békéscsabai Református Egyházközségben
nov 22
2017
Az elmúlt hét csütörtökön, november 16-án érkezett Békéscsabára a Vándorbiblia.  
Hirdesd az Igét! - Térségi találkozó - teljes videófelvétel
nov 22
2017
Felkerült a Hirdesd az Igét! YouTube csatornájára a november 18-án Nyíregyházán tartott Térségi találkozó teljes felvétele két részben.