Jézussal indult a reformáció
júl 27
2017
Közösség, tánc, ölelés – ez Isten eredeti terve az emberrel, akit elpecsételt, biztonságba helyezett, és akivel közösséget vállalt. Erről az eredeti tervről és ennek megromlásáról beszélt szerda reggeli első előadásában Mike Pál, a Csillagpont főelőadója.
Isten hozott a korongon!
júl 26
2017
Mi a közös Jeremiás prófétában, a 16. század reformátoraiban, bennünk és a fazekasságban? Egyáltalán, mit érdemes tudnunk erről az ősi mesterségről? Különleges istentiszteleten vehettek részt a Csillagpont nyitó alkalmán a fiatalok, ahol ilyen és hasonló kérdések kerültek terítékre, avagy fazekaskorongra, mely segítségével szó szerint „testet öltött” Jeremiás története. Segítségére volt ebben Bella Violetta igehirdetőnek Káldi Károly fazekasmester.
Csillagpont - élőben
júl 26
2017
A http://csillag.reformatus.hu/media/eloben oldalon egész héten figyelemmel kísérhetitek a Csillagpont aktuális programjait, híreit, fotóit és videós anyagait. Kövessétek élőben oldalunkon a találkozó nyitó és záró istentiszteletét, a délelőtti főelőadásokat és az esti áhítatokat!
Jó gyakorlat a Jó Pásztorban
júl 26
2017
Oktatási Hivatal Bázisintézménye címet kapott a hajdúböszörményi Jó Pásztor Református Óvoda idén. Az elismerés három évre szól. A cél többek között, hogy ez idő alatt az intézményben már bevált jó gyakorlatot megismerhessék és alkalmazhassák más óvodák is. Hajdú-Bihar megyében négy, Hajdúböszörményben pedig két óvoda kapta meg a bázisintézmény címet. 
A Szentírás vándorútja a Nagykállói Református Egyházközségben
júl 25
2017
„Küldd el világosságodat és igazságodat, azok vezessenek engem”  (Zsoltárok 43,3)   2017. július 23-án reggel 8:30 órakor hozta Bakó nagytiszteletű úr Napkorról a díszkötetes Bibliát Nagykállóba.
Jánkmajtisi gyerekek vágáshutai táborozása
júl 25
2017
"...az URat követik, parancsolatait, intelmeit és rendelkezéseit teljes szívükből és teljes lelkükből megtartják, és teljesítik a szövetség igéit." (2Kir 23, 3)   Július közepén harminckilencen indultunk el Vágáshutára felnőtt kísérőkkel együtt. Minden napunk áhítattal kezdődött, Jósiás király történetéből felismerhettük, hogy mennyire fontos az Isten Igéjének követése. 
A Szentírás vándorútja a Paposi és a Jármi Református Egyházközségekben
júl 24
2017
Július 9-én, a vasárnap fél tízkor kezdődő istentiszteletre, Paposra, megérkezett a Biblia a pusztadobosi gyülekezet küldöttségének jóvoltából, akik az átadás után részt vettek az istentiszteletünkön is. 
Elhunyt Fodor József Károly
júl 23
2017
Fodor József Károly, a taktaharkányi református gyülekezet lelkipásztora 2017. július 22-én, életének 59. évében, hosszantartó, türelemmel viselt betegség után hazatért Megváltó Urához.
Új HEKS pályázat a cigányok integrációjának segítésére
júl 20
2017
Ismét pályázhatnak a református gyülekezetek svájci cigánymissziós támogatásra.
A Szentírás vándorútja a Pusztadobosi Református Egyházközségben
júl 19
2017
A pusztadobosi gyülekezetbe Koós Lóránt Zsolt lelkipásztor a nagydobosi és a nyírparasznyai híveivel július 8-án délután hozták el a vándorútra indított Bibliát.