XI. Tiszántúli Református Jótékonysági bál - A támogatott intézmény bemutatkozása
jan 16
2018
Irgalmas Samaritánus Református Gyermekotthon – Otthon helyett Otthon 
XI. Tiszántúli Református Jótékonysági Bál - jegyinformációk
jan 12
2018
Jegyinformációk a XI. Tiszántúli Református Jótékonysági Bálra
Felvételi a Wáli István Református Cigány Szakkollégium 2017/18-as tanév 2. félévére
jan 10
2018
Kik lehetnek tagjai a szakkollégiumnak a 2017/18-as tanév 2. félévében?
„Ne csak szájjal valljuk meg Istent!” - Karácsonyra készültek a Debrecen környéki cigánymissziós gyülekezetek
jan 10
2018
Amikor a családok nagy része már azt sem tudja, hová kapjon a karácsonyi készülődésben, akkor érezzük igazán, hogy ideje megállni egy kicsit - az esztári, konyári, pocsaji, bagaméri és nyíradonyi testvérek bizonyságtételének hála több is sikerült ennél a debreceni Dorcas Campingben.
Az újév köszöntése Debrecenben
jan 6
2018
A 2018-as esztendő újévi köszöntéssel indult a Debreceni Református Kollégium Dísztermében, amin a kollégium intézményeinek munkatársai és az egyházkerület dolgozói vettek részt. A vendégeket dr. Fekete Károly, tiszántúli püspök, és dr. Kustár Zoltán, a Debreceni Református Hittudományi Egyetem rektora köszöntötte.
Az örök reformáció útján - visszaérkezett a 414 helyszínen járt Vándorbiblia Debrecenbe
dec 31
2017
Végéhez érkezett „A Szentírás vándorútja a Tiszántúlon”: 2017. január elsejétől december 31-ig a Tiszántúli Református Egyházkerület egyedi vándorbibliája bejárta mind a 414 tiszántúli gyülekezetet Záhonytól Szegedig.
XI. Tiszántúli Református Jótékonysági bál
dec 29
2017
Szeretettel hívjuk a XI. Tiszántúli Református Jótékonysági Bálra, amely 2018. február 9-én lesz a debreceni Kölcsey Központban 18 órai kezdettel.
„A karácsonyból nincsen leértékelt”
dec 23
2017
Nagyon jelentős elismerés, hogy 2016-ban Debrecen is elnyerte a reformáció városa címet. Interjú Fekete Károly tiszántúli püspökkel.
Aláhajló Krisztus-fény
dec 23
2017
Lukács evangélista így foglalta össze a Krisztus érkezésének lényegét: „Meglátogat minket a felkelő fény a magasságból, hogy világítson azoknak, akik a sötétségben s a halál árnyékában lakoznak, hogy ráigazítsa lábunkat a békesség útjára.” (Lk 1,78b-79) Csoda, hogy Krisztus meglátogat minket, mert semmi vonzót nem tudunk felmutatni, ami Őt csalogathatná. Nem dicsekedhetünk megingathatatlan hittel, megsokszorozott talentumokkal. Nem tudunk felmutatni teljes körű ismereteket, érvényesülő igazságosságot, híjával vagyunk az őszinte szavaknak, a kifogyhatatlan szeretetnek, a kikezdhetetlen békességnek.
Közösen járni, dolgozni, imádkozni
dec 20
2017
Zarándokúton vett részt Debrecen három püspöke Genf városában: Kocsis Fülöp görögkatolikus érsek-metropolita, Palánki Ferenc római katolikus püspök és Fekete Károly református püspök 2017. december 7-10. között látogatott a svájci városba, az ökumenikus mozgalom központjába. Ennek alkalmából december 19-én 18 órától a debreceni Déri Múzeum dísztermében Útjaink címmel kerekasztal-beszélgetést szerveztek, ahol beszámolót tartottak, és megosztották személyes benyomásaikat, élményeiket az érdeklődőkkel.