Programajánló
Házasság hete - 2018 - hanganyaggal
feb 11
2018
Hazánkban tizenegyedik alkalommal rendezik meg a házasság hetét a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával – idén a családok éve programjaihoz kapcsolódóan. A már több mint húsz országban jelen lévő mozgalom célja, hogy felhívja a figyelmet a házasság, a család értékeire, valamint segítséget nyújtson a házasságra készülőknek vagy a párkapcsolati problémákkal szembesülőknek. A február 11. és 18. között zajló országos rendezvénysorozat házaspár arca Zámbori Soma színművész és felesége, dr. Fazekas Rita. A központilag szervezett programok fővédnöke Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége.
VII. Bátori Kupa
feb 10
2018
Az Arany Sárkány Focisuli, mely Nyírbátorban a labdarúgás utánpótlás bázisa, 2018. február 10-11-én rendezi meg a két napos VII. BÁTORI KUPÁT, melyen az országos hírnévvel bíró utánpótlás csapatokat látja vendégül, három korosztályban (U/7, U/10, U/11).
A csodálatos kenyérszaporítás - Karátson Gábor akvarelljei Márk evangéliuma szerint
feb 10
2018
A CSODÁLATOS KENYÉRSZAPORÍTÁS KARÁTSON GÁBOR AKVARELLJEI MÁRK EVANGÉLIUMA SZERINT Kiállítás-búcsúztató programok/ Finisszázs
XI. Tiszántúli Református Jótékonysági Bál
feb 09
2018
Szeretettel hívjuk a XI. Tiszántúli Református Jótékonysági Bálra, amely 2018. február 9-én lesz a debreceni Kölcsey Központban 18 órai kezdettel.
Viola Judit: Sasok a viharban II. könyvbemutató
feb 09
2018
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
A Debreceni Református Kollégium Kántusának műsora a Kölcsey Központban
feb 08
2018
„DE LELKEM ISTEN MEGNYITÁ – A KÖZTÜNK ÉLŐ ARANY JÁNOS A Déri Múzeum Arany János-emlékkiállításának kísérőrendezvénye   2018. február 8. (csütörtök) 17 óra A Debreceni Református Kollégium Kántusának műsora Vezényelnek: Berkesi Sándor és Arany János karnagyok
I. Ferencvárosi Szakrális Kórustalálkozó
feb 07
2018
I. Ferencvárosi Szakrális Kórustalálkozó a Dunamelléki Református Egyházkerület Székházában lesz - minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők!
I.Lencztelepi Református Jótékonysági Bál - hanganyaggal
feb 03
2018
Az ünnepek elmúlásával kezdetét veszi a Báli és Farsangi szezon. Csodálatos környezetben a Szusz Park ad otthont az I. Lencztelepi Református Jótékonysági Bálnak.
Berkesi Sándor előadása Mezőtúron gyülekezeti éneklésünkről
jan 29
2018
"A Reformáció hatása gyülekezeti éneklésünkre" Berkesi Sándor előadása
Világimanapi Előkészítő Konferencia 2018
jan 27
2018
Elindult a regisztráció a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa Női Bizottságának világimanapi előkészítő találkozójára.