Hirdesd az igét!
Presbiteri találkozó Karcagon
A Hirdesd az Igét! - Reformátori alapok elnevezésű programsorozat részeként presbiteri találkozót tartottak május 28-án Karcagon. Koncz Tibornak, a Nagykunsági Református Egyházmegye esperesének prédikációját olvashatják.
Kistérségi találkozó Békésben
Kistérségi találkozót, reformációs ünnepséget tartottak 2017. május 13-án Békésen a Csongrádi, Békési, Nagykunsági egyházmegyék gyülekezetei. A rendezvény célja a találkozás volt, olyan gyülekezeti tagok ismerkedhettek meg egymással, akik más egyházmegyében élnek, és különböző élethelyzetekben töltik be küldetésüket.
Kisköri presbiteri találkozó
A Hirdesd az Igét! programsorozat részeként április 29-én kisköri presbiteri találkozót tartottak két állomáson: Püspökladányban és Hajdúnánáson.
Reformációs ünnepség és kistérségi találkozó Balmazújvárosban
Három egyházmegye, Bihar, Debrecen, Hajdúvidék gyülekezeti tagjai találkoztak 2017. április 8-án, a Hirdesd az Igét! programsorozat részeként a kistérségi találkozón. Több mint hétszázan regisztráltak, így megtöltöttük a balmazújvárosi templom sorait.
Egy szempillantásnyi idő
Élettörténetek találkozási pontjává vált a Hajdúvidéki generációk közti találkozó napja 2017. április 22-én Hajdúböszörményben. A Bocskai téri gyülekezet szervezte meg a találkozót a Hirdesd az Igét! programsorozat keretében.
Generációk találkozása Hódmezővásárhelyen
Hallgatva az előadásokat, végig tekintve a hallgatók arcain egy ötvenéves lelkipásztornak a téma kapcsán gondolataiban gyermekkori képei villannak be.
Isten, az Óriások és Mi
Isten, az Óriások és Mi  Az előtted lévő óriás sosem nagyobb a benned lévő Istennél!            A Békési Egyházmegyében szolgáló lelkipásztorok lelkésztalálkozóján, a Hirdesd az Igét! program keretein belül lehettünk együtt március 20-21-én Kunhegyesen, a Siloám Konferencia Központban, Főtiszteletű dr. Fekete Károly püspök úr, Nagytiszteletű Tóth-Mihala Veronika (csoportvezető) lelkésznő társaságában, és Nagytiszteletű Katona Gyula esperes úr szervezésében.  
Beregdaróci lelkésztalálkozó egy „hatodéves” szemével
Időről időre a Hajdúvidéki Egyházmegye lelkészei összegyűlnek úgynevezett lelkésztestületi alkalmakra. De a Hirdesd az Igét program keretein belül megrendezett beregdaróci lelkésztalálkozó teljesen más volt. Nem csupán abban, hogy két-három óránál tovább lehettünk együtt, hanem hangulatában, jellegében is. Talán leginkább három szóval tudnám leírni ezt a két napot: megismerés-elmélyülés-feltöltődés.
Isten hatalmának érvényesülése az életünkben
A Hirdesd az Igét! Reformátori alapok programsorozat részeként lelkésztalálkozót szervezett a Debreceni Református Egyházmegye és a Tiszántúli Református Egyházkerület 2017. február 20-21-én  Beregdarócon. A találkozón negyven lelkipásztor vett részt, a másfél nap beszélgetéssel telt, és istentiszteleti közösséggel zárult.
Hirdesd az Igét! - Presbiteri találkozó Debrecenben
A Hirdesd az Igét! Reformátori alapok programsorozat debreceni presbiteri találkozójára került sor 2017. február 4-én a Széchenyi-kerti Református Egyházközségben.
3. oldal / 7