Hirdesd az igét!
Református gyógyítók találkozója
Református gyógyítók találkozója címmel református orvosok és lelkészek találkozóját tartották a Nyíregyháza – Városi Református Egyházközség Kazettás termében február 14-én 15 órai kezdettel. A találkozón 65 orvos, 35 lelkipásztor és 15 vendég vett részt. A találkozó a Hirdesd a gyógyító Igét! program sorozat keretén  belül került megrendezésre a Nyírségi Református Egyházmegye és a Tiszántúli Református Egyházkerület szervezésében.
Még nem volt elég
„Diakóniai szolgálat napja” címmel a csongrádi egyházmegyében 2016. január 30-án a Szentes Nagytemplomi Református Egyházközség és a Kiss Bálint Református Általános Iskola adott otthont az egész napos találkozónak, ahol több mint száz résztvevővel zajlott A Hirdesd az Igét a szeretet nyelvén című programsorozat.
Isten szolgálatában
Presbiteri találkozót tartottak 2016. január 16., 10–15 óra között, Hódmezővásárhely– Susáni Református Egyházközségben. A rendezvényen 90 Csongrádi presbiter vett részt, Dr. Fekete Károly püspök úr tartott áhítatot és előadást „Isten szolgálatában” címmel.
Hirdesd az Igét a szeretet nyelvén! Csongrádi lelkészek találkozója
„Az Úr előtt való öröm erőt ad nektek!” (Neh 8,10b). 2016. január 11–12., Szeged – Honvéd Téri Református Egyházközség
Ha vasárnap, akkor istentiszetelet
A Hirdesd az Igét a fiatalok nyelvén Szabolcs-Beregi programsorozat zárásaként 2015. december 12-én presbiteri találkozott tartottak a Tiszántúli Református Egyházkerület és a Szabolcs-Beregi Református Egyházmegye szervezésében Vásárosnaményban.
Életre szóló útravaló
Életút a gyülekezetben címmel úrvacsorás istentiszteletet tartottak 2015. november 22-én, Szabolcsveresmarton a Szabolcs-Beregi napok keretein belül a Hirdesd az Igét a fiatalok nyelvén programsorozat egyik állomásként. Dr. Fekete Károly püspök tíz lelkipásztorral együtt szolgált együtt a készülő Liturgiai gyűjtemény egyik ajánlása alapján, az istentiszteleten több mint 300-an vettek részt, 30 gyülekezet képviseltette magát.
Hirdesd az Igét a fiatalok nyelvén!- Lelkésztalálkozó Debrecenben
A Hirdesd az Igét a fiatalok nyelvén! program novemberben zajlik a Szabolcs-Beregi Református Egyházmegyében. A program egyik fontos állomásaként került megrendezésre a  Szabolcs-Beregi lelkészek találkozója Debrecenben, a  Református Kollégiumban , Keresztség, konfirmáció – a hitre jutás állomásai címmel  2015. november 9-10-én. A találkozón 14 lelkipásztor vett részt, s a beszélgetés középpontjában a keresztség sákramentumának teológiája és gyakorlata állt.
"Aki énekel, kétszeresen imádkozik"
Úrvacsorás istentisztelettel zárult a reformáció napján, október 31-én a Hirdesd az Igét program a Szatmári Református Egyházmegyében. Az ünnepi alkalmon 13 lelkipásztor szolgált, Isten Igéjét Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke hirdette a szatmárcsekei református templomban.
Ősi dallamok megéledése- Hirdesd az Igét Szatmárban
A Szatmári Egyházmegye és a Tiszántúli Református Egyházkerület  szervezésében zajlik a Hirdesd az Igét a zene nyelvén! megújulási program. A program célja, hogy Szatmár Egyházmegyében több helyszínen találkozzanak gyülekezetek, lelkészek, énekkari tagok, zenélni, énekelni szerető gyülekezeti tagok, és együtt énekeljenek, imádkozzanak, hallgassanak Igét, és beszélgessenek.
Hirdesd az Igét! - Szabolcsi Napok
Lelkésztestületi ülést, lelkésztalálkozót, úrvacsorás istentiszteletet és presbiteri találkozót is szerveznek a Hirdesd az Igét a fiatalok nyelvén! program keretében a Szabolcs- Beregi Református Egyházmegyében. A programok október 26-án kezdődnek és december 12-én érnek véget.
5. oldal / 7