Hirdesd az igét!
Hirdesd az Igét a zene nyelvén!- Szatmári napok
Imádkozva, énekelve, lelkészi találkozót szerveztek a Szatmári Református Egyházmegyében a Hirdesd az Igét program keretében. A két napos képzést Beregdarócon tartották október 12-én és 13-án.
Hirdesd az Igét az iskolákban!- Nagykunsági összefoglaló
Hirdesd az Igét az iskolákban! Ezzel a címmel indított programsorozatot a Tiszántúli Református Egyházkerület a Nagykunsági Református Egyházmegyében. A református egyház a programban a fiatalokat is igyekszik megszólítani, s egyben iránytűt is mutatna 21. századi, modern világunkban.
Hirdesd az Igét!- Presbiteri találkozó
Presbiteri találkozót tartottak a Hirdesd az Igét program keretében a nagykunsági presbitereknek Berekfürdőn, október 2-án. A presbiterekkel Dr. Fekete Károly püspök beszélgetett a református identitás kérdéseiről. 
Hirdesd az Igét! Szatmárban
Lelkésztestületi ülést, lelkésztalálkozót,  kántorok, énekkari tagok, karvezetők, presbiterek napját és ünnepi istentiszteletet is tartanak a Hirdesd az Igét program keretében a Szatmári Református Egyházmegyében, a reformáció hónapjában!
Hirdesd az Igét! Mezőtúron
2015. szeptember 27-én a „Hirdesd az Igét!” program keretén belül iskolai missziói napot tartott a Nagykunsági Református Egyházmegye oktatási intézményeinek pedagógusai számára.
Körbe és kockába
Az épületek falai, a szabályok, a csengetések a rendről üzennek, a gyerekzsivaj, a kitaposott kőlépcső, a kávé illata a tanáriban életteret teremt az iskolában.
Hirdesd az Igét! Törökszentmiklós
2015. szeptember 11-én általános iskolai szakmai napon vehettünk részt Törökszentmiklóson a Bethlen Gábor Református Általános Iskolában a Hirdesd az Igét! program keretén belül a Nagykunsági napok programsorozat első állomásaként.
Hirdesd az Igét az iskolákban
A Hirdesd az Igét! program keretében az iskolában végzett szolgálatok kerülnek előtérbe. A szeptember- októberben zajló programoknak a nagykunsági Református Egyházmegye ad otthont. 
Hirdesd az Igét! Nőszövetségi konferencia
Egy történet elmesélésével mutatkozott be a Nőszövetség konferenciáján Feketéné Kavisánszki Györgyi. A történet az erők  összefogásának hatalmáról szólt, melyet ha így felemlegetünk, mindenki bólogat, igen, össze kell fognunk, és együttműködve kell tovább mennünk a családban, a munkahelyen, az egyházban. Amikor azonban egy történeten keresztül jut el hozzánk az üzenet – a szívünket változtatja meg, nem csupán az egyetértésünket nyeri el a beszélő.
Hirdesd az Igét! Csillagpont
A biztatatás biztató, ha bizalomból fakad.  Amikor egy csapat szurkoló tábora kivonul, és töretlen lelkesedéssel biztatja a csapatát, akkor a bizalom légkörét teremti meg a csapat köré. Bízik a szurkoló a csapat győzelmében, és ebből a bizalomból merít erőt a küzdelemhez a csapat.
6. oldal / 7