Dr. Andreas Hess kitüntetést kapott
feb 17
2019
Dr. Andreas Hess svájci református lelkész, a HEKS segélyszervezet volt magyar kapcsolatokért felelős munkatársa kitüntetésben részesült a  tizenkettedik Tiszántúli Református Egyházkerület Jótékonysági báljának alkalmával 2019. február 15-én. 
Kis gimnázium, nagy lehetőségek
feb 13
2019
„Nagyon jó a tanári közösség, számíthatunk egymásra és a diákok is számíthatnak ránk. Az a legfontosabb küldetésünk, hogy megmaradjunk és gyarapodjunk” – idén a lévai Czeglédi Péter Református Gimnáziumot támogathatjuk a Tiszántúli Református Jótékonysági Bál adományaival. Az alkalomra készülve mi is ellátogattunk a felvidéki intézménybe, hogy megismerjük, milyenek a mindennapok a Kárpát-medence legkisebb református gimnáziumában.
Álláslehetőség a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen
feb 12
2019
A Debreceni Református Hittudományi Egyetem rektora pályázatot hirdet a Romológia Tanszékre egy főállású, teljes munkaidős egyetemi docensi álláshelyre.
Fekete Károly püspök látogatást tett Magyarország nagykövetségén Új-Delhiben
feb 08
2019
Fekete Károly püspök és kísérete látogatást tett Magyarország nagykövetségén India fővárosában, Új-Delhiben. 
A tiszántúli reformátusok indiai gyermekotthonokat támogatnak
feb 08
2019
Fekete Károly püspök és Vad Zsigmond esperes indiai hivatalos látogatása során megbeszélést folytatott Ravikumar J. Niranjan püspökkel és a Dél-Indiai Egyház Észak-Karnatakai Egyházkerülete tanácsa tagjaival.
Intézményvezetőt keres a Bagaméri Református Szeretetotthon
feb 08
2019
A Bagaméri Református Egyházközség mint fenntartó a Bagaméri Református Szeretetotthon intézményvezetői munkakörére pályázatot hirdet.
Kollégiumtűz - körlevél a TTRE gyülekezeteinek és intézményeinek
feb 07
2019
Körlevél a Tiszántúli Református Egyházkerület Gyülekezeteinek és intézményeinek Nagytiszteletű Lelkipásztor Asszony/Úr! Igen tisztelt Intézményvezető Asszony/Úr! Mindannyian szomorúan és megrendülten értesültünk arról, hogy 2019. január 23-án éjszaka kigyulladt a budapesti Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Karának kollégiuma. Bár a tüzet nagy erőfeszítések árán sikerült megfékezni, a katasztrófának egy halálos áldozata is van. A Ráday utcai kollégium épületének második és harmadik emelete szinte teljesen kiégett, lakhatatlanná vált, az ott lakó több mint 120 egyetemi hallgató személyes tárgyai megsemmisültek. A károk felmérése még zajlik, de bizonyos, hogy a hallgatók hosszabb ideig nem költözhetnek vissza az épületbe.
Cigánymissziós lelkésztovábbképzés 2019
feb 07
2019
Az Országos Református Cigánymisszió szeretettel hívja és várja a cigánymisszióban szolgáló, vagy az iránt érdeklődő lelkészeket és munkatársakat idei továbbképzésére, melyet 2019. március 17. és 20. között szervez a berekfürdői Megbékélés Házában.
Összefogásban megélt egység
feb 07
2019
Derűs együttlétet ígér, így segít a Tiszántúli Református Jótékonysági Bál, amelyet ezúttal február 15-én tartanak Debrecenben. A rendezvény bevételével a lévai református gimnáziumot támogatják, jegyek még kaphatók. A részletekről Fekete Károly püspököt kérdeztük.
Hetedjére is BORUM!
feb 06
2019
Hetedjére is BORUM! A Református Gasztrokulturális programok részeként idén is mindenkit szeretettel hívunk a Kárpát-medencei református szőlészek és borászok fórumára.