Pályázati felhívás tanári állásra a Refiben
feb 18
2019
A Debreceni Református Kollégium Gimnáziuma és Diákotthona pályázatot hirdet informatika-bármilyen szakos középiskolai tanári állásra.
KRSZH-Focikupát szervezett a Wáli István Református Cigány Szakkollégium
feb 18
2019
A Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat intézményei barátságos focikupán mérkőztek meg egymással a debreceni Tóth Árpád Gimnázium tornatermében 2019. február 16-án, közöttük a házigazda WISZ, valamint a budapesti RefoRom is.
Taroltak a Refis diákok a Budai József Biológia Feladatmegoldó Versenyen
feb 18
2019
Az utóbbi hetek biológia versenyein a Debreceni Református Kollégium Gimnáziumának diákjai szép sikereket értek el. Öt tanuló bejutott az OKTV II. fordulójába (Kocsis Janka, Kozma Ferenc 11.b, Mindák Fabiána 11.d, Adorján Dávid, Czina Péter 12.b), és három diák az Árokszállásy Zoltán Országos Biológia Verseny döntőjébe (Gulyás Antónia, Szabó Szonja 10. b, Kocsis Janka 11.b).
A reménység rózsái
feb 17
2019
A Tiszántúli Református Egyházkerület tizenkettedik alkalommal rendezte meg jótékonysági bálját 2019. február 15-én a debreceni Kölcsey Központban. Mintegy ötszázötvenen gyűltek össze, hogy segítsék az idei támogatottat, a lévai Czeglédi Péter Református Gimnáziumot. A báli adományok összesítése folyamatban van.
Dr. Andreas Hess kitüntetést kapott
feb 17
2019
Dr. Andreas Hess svájci református lelkész, a HEKS segélyszervezet volt magyar kapcsolatokért felelős munkatársa kitüntetésben részesült a  tizenkettedik Tiszántúli Református Egyházkerület Jótékonysági báljának alkalmával 2019. február 15-én. 
Kis gimnázium, nagy lehetőségek
feb 13
2019
„Nagyon jó a tanári közösség, számíthatunk egymásra és a diákok is számíthatnak ránk. Az a legfontosabb küldetésünk, hogy megmaradjunk és gyarapodjunk” – idén a lévai Czeglédi Péter Református Gimnáziumot támogathatjuk a Tiszántúli Református Jótékonysági Bál adományaival. Az alkalomra készülve mi is ellátogattunk a felvidéki intézménybe, hogy megismerjük, milyenek a mindennapok a Kárpát-medence legkisebb református gimnáziumában.
Álláslehetőség a Debreceni Református Hittudományi Egyetemen
feb 12
2019
A Debreceni Református Hittudományi Egyetem rektora pályázatot hirdet a Romológia Tanszékre egy főállású, teljes munkaidős egyetemi docensi álláshelyre.
Fekete Károly püspök látogatást tett Magyarország nagykövetségén Új-Delhiben
feb 08
2019
Fekete Károly püspök és kísérete látogatást tett Magyarország nagykövetségén India fővárosában, Új-Delhiben. 
A tiszántúli reformátusok indiai gyermekotthonokat támogatnak
feb 08
2019
Fekete Károly püspök és Vad Zsigmond esperes indiai hivatalos látogatása során megbeszélést folytatott Ravikumar J. Niranjan püspökkel és a Dél-Indiai Egyház Észak-Karnatakai Egyházkerülete tanácsa tagjaival.
Intézményvezetőt keres a Bagaméri Református Szeretetotthon
feb 08
2019
A Bagaméri Református Egyházközség mint fenntartó a Bagaméri Református Szeretetotthon intézményvezetői munkakörére pályázatot hirdet.