Felhívás minden református gyülekezet és intézmény számára
2018. április 13.

Köszönjük, hogy megosztották honlapjukon a református egyház egy százalékos kisfilmjét, és kitették gyülekezetükben, intézményükben a református egyház idei egyszázalékos plakátjait!

A közelmúltban a református szeretetszolgálat Jobb adni című újságához csomagolva, átlátszó csomagban megérkeztek minden gyülekezethez és református intézményhez egyházunk egyszázalékos kampányához szánt levelek és plakátok. Azért hívjuk fel erre a figyelmet ismét, mert többen jelezték, hogy zsinati borítékban várták az egyszázalékos anyagokat.

Szeretettel kérjük, hogy akik még nem tették meg, a plakátokat függesszék ki a gyülekezetükben, intézményükben, ahogy az előző években is tették. Kérjük, hogy a csomagban található levelet sokszorosítsák és juttassák el gyülekezetük tagjaihoz.

alt

Kérjük, hogy egyszázalékos kisfilmünket ossza meg gyülekezete, intézménye honlapján vagy facebook oldalán, hiszen segítségük nélkülözhetetlen ahhoz, hogy több ezernyi jó szándékú emberhez eljusson a felhívásunk. Köszönjük az együttműködését.

Amennyiben nem kapta meg a csomagot, kérjük, hogy a e-mail címre írja meg nekünk, még korlátozott számban rendelkezésünkre állnak plakátok, szívesen küldünk belőle.

Kérjük, ha nem tette meg eddig, ajánlja fel adója egy százalékát a Magyarországi Református Egyháznak. Technika szám: 0066.

Minden segítség számít.

                                    Köszönettel:

az MRE kommunikációs szolgálatának munkatársai

Hasznos linkek: