NULL
XII.Tiszántúli Református Jótékonysági bál
2019. január 03.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
 
A XII. Tiszántúli Református Jótékonysági Bál 2019. február 15-én lesz a debreceni Kölcsey Központban. A bálra beérkező adományokból a felvidéki Léván működő Czeglédi Péter Református Gimnázium tanulóit támogatjuk.

alt

Idén a bálra beérkező adományokból a Léván működő Czeglédi Péter Református Gimnázium tanulóit támogatjuk.

A Czeglédi Péter Református Gimnázium Léván, ma már szórványnak nevezhető területen működik immáron 17 éve. Fenntartója a Szlovákiai Református Keresztyén Egyház és a Lévai Egyházközség. Az intézmény a felvidéki két református gimnázium egyike, s működésében kifejezetten jelentős területet foglal el a keresztyén és nemzeti értékek melletti elköteleződés. Sajnos a lévai régió erősen szórványosodik, így meggyőződésünk, hogy egy Léván működő magyar középiskola felbecsülhetetlen értéket hordoz, akkor is, ha kicsi benne a gyermeklétszám.

Kérjük, támogassa a rendezvényt, hogy a gimnázium tanulói magyarul tanulhassanak és életkörülményeik kedvezően változhassanak!

Jegyárak:

alt

Facebook-esemény

A bál programja:

alt

Társadalmi célú hirdetés

Az intézmény életét bemutató kisfilm

A jótékonysági bál gyökereiről, vállalt karitatív küldetéséről a házigazda Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke, Fekete Károly beszélt az Európa Rádióban. A riporter Oláh Ilona.

Audió betöltése...