Közbeszerzési információk
Befejeződött a Sóstói Szivárvány Idősek Otthona energetikai korszerűsítése!
máj 2
2018
Befejeződött a Sóstói Szivárvány Idősek Otthona energetikai korszerűsítése! A 200,00 millió Ft összköltségvetésű beruházásban a Sóstói Szivárvány Idősek Otthona energetikai korszerűsítése valósult meg 100%-os támogatási intenzitású, vissza nem térítendő európai uniós támogatás mellett.
Elkészült a Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola energetikai korszerűsítése!
máj 2
2018
Elkészült a Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola energetikai korszerűsítése! A 180,00 millió Ft összköltségvetésű beruházásban a Kölcsey Ferenc Református Gyakorló Általános Iskola energetikai korszerűsítése valósult meg 100%-os támogatási intenzitású, vissza nem térítendő európai uniós támogatás mellett.  
Megvalósult a Diószegi Kis István Református Általános Iskola energetikai korszerűsítése!
máj 2
2018
DIÓSZEGI KIS ISTVÁN REFORMÁTUS ÁLTALÁNOS ISKOLA ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSE   Projektazonosító száma: KEHOP-5.2.3-16-2016-00069   Projekt címe: Diószegi Kis István Református Általános Iskola energetikai korszerűsítése A 110,00 millió Ft összköltségvetésű beruházásban a Diószegi Kis István Református Általános Iskola energetikai korszerűsítése valósult meg 100%-os támogatási intenzitású, vissza nem térítendő európai uniós támogatás mellett.
Magvető Református Általános Iskola és Óvoda energetikai korszerűsítése
ápr 9
2018
Magvető Református Általános Iskola és Óvoda energetikai korszerűsítése „A  gyulai Magvető Református Általános Iskola és Óvoda 100.000.000 Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült.”
Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium energetikai korszerűsítése
ápr 9
2018
Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium „A békési szegedi kis istván gimnázium, általános iskloa, óvoda és kollégium 140.000.000 Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült.”
Simeon Szociális szolgáltató Központ energetikai korszerűsítése
feb 14
2018
Befejeződött a Simeon Szociális szolgáltató Központ energetikai korszerűsítése! A 100,00 millió Ft összköltségvetésű beruházásban a nyírpazonyi Simeon Szociális szolgáltató Központ energetikai korszerűsítése valósult meg 100%-os támogatási intenzitású, vissza nem térítendő európai uniós támogatás mellett.
Nagyhalászi Református Egyházközség Idősek Otthona energetikai korszerűsítése
feb 14
2018
Megvalósult a Nagyhalászi Református Egyházközség Idősek Otthona energetikai korszerűsítése! A 30,00 millió Ft összköltségvetésű beruházásban a Nagyhalászi Református Egyházközség Idősek Otthona energetikai korszerűsítése valósult meg 100%-os támogatási intenzitású, vissza nem térítendő európai uniós támogatás mellett.
DRHE Egyetemi Kollégium - Maróthi György Kollégium energetikai korszerűsítése
feb 14
2018
Befejeződött a DRHE Egyetemi Kollégium - Maróthi György Kollégium energetikai korszerűsítése! A 90,00 millió Ft összköltségvetésű beruházásban a DRHE Egyetemi Kollégium - Maróthi György Kollégium energetikai korszerűsítése valósult meg 100%-os támogatási intenzitású, vissza nem térítendő európai uniós támogatás mellett.
Balmazújvárosi Református Általános Iskola és Óvoda (Óvoda épület) energetikai korszerűsítése
feb 14
2018
Elkészült a Balmazújvárosi Református Általános Iskola és Óvoda (Óvoda épület) energetikai korszerűsítése! A 40,00 millió Ft összköltségvetésű beruházásban a Balmazújvárosi Református Általános Iskola és Óvoda (Óvoda épület) energetikai korszerűsítése valósult meg 100%-os támogatási intenzitású, vissza nem térítendő európai uniós támogatás mellett.
Egyházak épületenergetikai fejlesztései megújuló energiaforrás hasznosításának lehetőségével című projekt
máj 3
2017
A Kbt. 115. § (7) bekezdése alapján Ajánlatkérő a KEHOP-5.2.3 Egyházak épületenergetikai fejlesztései megújuló energiaforrás hasznosításának lehetőségével - című projekt keretében 8 db közbeszerzési eljárásban a közbeszerzési dokumentumokat és a bontási jegyzőkönyveket a www.kozbeszerzestanacsado.hu/letoltheto-dokumentumok/ oldalon teszi közzé.