A Nőszövetség őszi konferenciája Berekfürdőn
2018. november 08. - 11.

„Elmenvén azért, tegyetek tanítványokká minden népeket, megkeresztelvén őket az Atyának, a Fiúnak és a Szent Léleknek nevében!” Máté 28,19

MEGHÍVÓ

Kedves Testvéreink!

Szeretettel köszöntünk Benneteket és örömmel adjuk hírül, hogy Berekfürdőn a Megbékélés Házában 2018. november 8-11 között tartjuk Őszi Konferenciánkat. Hívjuk és várjuk a Nőszövetségek vezetőit és tagjait, valamint a gyülekezetekben munkálkodó testvéreket is, nemcsak nőszövetségi tagokat.

 A konferencia november 8-án, csütörtökön délután 16.00-kor kezdődik és vasárnap délben ebéddel fejeződik be. Konferenciánkat az alábbiak határozzák meg:

   1. A Kárpát-medencei Imanap. Programját ebben az évben az Erdélyi Református Egyházkerület Nőszövetsége állította össze. Az előkészítő tanácskozás Kolozsvárott volt szeptember 6-9 között.  Mostani egyik feladatunk az imafüzet ismertetése. Pénteken várjuk az Erdélyi Nőszövetség küldöttségét, bemutatják kerületüket és az Imanapi liturgiát.

   2. Vajdaságból érkezik Szilágyi Zoltán ref. lelkipásztor, Hertelendyfalváról, kinek szolgálatát Nőszövetségünk támogatta. Csütörtököndélután A szeretet öt nyelve című előadását hallgatjuk meg.

   3. Csütörtök este Katona Gyula, a Békési Egyházmegye esperese tartja az áhítatot, majd megismerkedünk a Békési Egyházmegye életével, nőszövetségeivel. (Tavaly a Csongrádi Egyházmegye esperese volt vendégünk.)

Természetesen reggel imaközösséget, este áhítatot tartunk. P. Tóthné Szakács Zita országos elnök is velünk lesz és tájékoztat minket a választások rendjéről, felmerülő kérdésekről. Várjuk Dr. Gaál Botondné dr. Czeglédy Mária elnökünket is, aki Gilicze Andrásné titkárunkkal áttekintik az idei év szolgálatait, konferenciáit, imanapjait, gyűléseit és megismertetik a következő esztendő várható programját. Szombaton délután adventi-karácsonyi kézműveskedésben veszünk részt.

KÉRJÜK, OLVASSÁTOK EL FIGYELMESEN A KÖVETKEZŐKET!

   A Tiszántúli Református Egyházkerület pályázatának köszönhetően a konferencia díja mindösszesen 16.200,- forint (IFA-val) a végig jelenlévőknek. A fennmaradó összeget az Egyházkerület fizeti. Akik csak egy-két napra tudnak eljönni, azokat is szívesen várjuk. Ebben az esetben az ebéd díja 1.200,- Ft. A pályázati kedvezmény létszámhoz kötött, ezért nagyon fontos az előzetes, határidőig történő jelentkezés! Ezért kérjük a határidő betartását. A beérkezési határidő: november 4., vasárnap.

   A Megbékélés Háza az idén elfogadja bármely bank SZÉP-kártyáját és a munkáltató által biztosított Erzsébet étkezési- és ajándékutalványt és kártyát, ezzel is segítve a konferenciánkon résztvevőket. Lehetőség van bankkártyás fizetésre is. A napi programot a szokásos rend szerint állítjuk össze. Érkezés, regisztráció csütörtökön déltől már lehetséges, de a szobákat az előző csoport utáni takarítás miatt csak délután 14 órától lehet elfoglalni! Csütörtökre nem tudunk ebédet biztosítani, mert a pályázati támogatás a csütörtök vacsorától indul és a vasárnapi ebéddel ér véget. Vasárnap délelőtt úrvacsorai közösségben adunk hálát Istennek. Hazautazás vasárnap a 12 órai ebéd után.

JELENTKEZÉS AZ ADATOKKAL NOVEMBER 4-IG, cím: Papp Tiborné 5650 Mezőberény Kálvin tér 9. E-mail:

Szeretettel várunk Benneteket, hívogassatok másokat is! Kérjük Isten áldását konferenciánkra!

Debrecen, 2017.október 16.

Testvéri köszöntéssel:

                   Dr.Gaál Botondné dr. Czeglédy Mária sk.                                                   Gilicze Andrásné sk.

                                                elnök                                                                                   titkár