Adományátadás Nyíradonyban
2018. december 05. 10:00 - 10:45

Időpont: 2018. december 5. (szombat) – 10 óra

Helyszín: Nyíradony, Református Templom

A 2006-ban alapított Magyar Református Szeretetszolgálat legfőbb célkitűzésének tekinti a rászorulók segítését. Éppen ezért az adventi időszakban többféle módon is támogatja a nehéz sorban élőket: a kisgyermekek számára cipősdobozokban állítanak össze „Nyilas Misi Pakkot”, amely édességet, játékot és írószereket is tartalmaz. A családok számára Szeretetdobozokban gyűjtenek tartós élelmiszereket, hogy az adventi időszakban ezzel is csökkenteni tudják a családok kiadásait. Az Alapítvány idén közel 5 millió forintot különített el tűzifa-programjára, mely által 125 család otthonát melegíthetjük meg.

A Magyar Református Szeretetszolgálat kiemelten fontosnak tartja, hogy a legszegényebb vidéken élő családok – így Borsodban, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyében – rendszeresen részesüljenek ezekben az adományokban.

2018. december 5-én (szerdán) 10 órától Nyíradonyban, a református templomban adja át adományait a Szeretetszolgálat. A gyülekezet és a város rászoruló tagjai tartós élelmiszercsomagokat, téli ruhákat, takarókat kapnak, valamint a helyi Református Egyházközség és rászoruló családok tűzifa adományban is részesednek.