Kerékpáros örökségtúrák a Felső-Tisza-vidéken
2018. március 30. - 20.
Ezúton szeretnénk veletek megosztani 2018. évi kerékpáros túratervünket. Ebben az évben a Középkori Templomok Útja Egyesület 7 kerékpáros örökségtúrát hirdet, melynek célja a Felső-Tisza-vidéki kulturális és természeti örökségének megismerése, a 2017. évben Magyarország legjobb kulturális útcéljának nyilvánított Középkori templomok útja legszebb szakaszainak bemutatása. 
 
A szokásos túra ajánlatok mellett ebben az évben egy vadi új túraútvonallal is készülünk, amelyen a történeti Zemplén és Abaúj-vidék tájait tekerjük körbe, Tokajtól Kassáig. A mellékelt plakáton olvasható, hogy mikor, hová indulnak örökségtúráink. A megszokott módon a túrákon szervezett idegenvezetést, túravezetést és kerékpáros szervizszolgáltatást biztosítunk, illetve előzetesen leszervezzük a teljes túrát, így csak jelentkeznetek kell, a többi a mi dolgunk. 
 
alt
 
A teljes méret megtekintése érdekében kattintson a képre, majd a kép megnyitása új lapon parancsra!
 
 
alt
alt
alt
alt
alt
 
Amennyiben bármelyik túra felkeltette érdeklődéseteket, várjuk jelentkezéseteket a címre, ha további kérdéseitek merülnének fel, a plakáton megadott elérhetőségeken is lehet érdeklődni. 
 
Érdemes minél korábban regisztrálni a túrákra, mert a részvételi szám minden túra esetében korlátozott. 
 
Fotó: Csutkai Csaba