Nyilas Misi Pakk - 2017
2017. november 15. - december 15.
2017 karácsonyán tegyük szebbé azoknak a gyermekeknek az ünnepét, akik egyébként mástól nem kapnának ajándékot, sőt, a mindennapjaikat is nélkülözésben töltik.
 
Ajándékozz szeretetet – ajándékozz szeretettel!
 
 alt 
 
Ismerős érzés, amikor egy szerettünk épp az ajándékát bontogatja, mi pedig izgatott örömmel várjuk, hogy milyen boldogságot okoz a meglepetésünk. Sokszor mi magunk is ugyanannyira örülünk az ajándéknak, mint az, aki kapta, hiszen az ő boldogságát látva mi is elégedettek vagyunk, elértük célunkat: boldogságot csempésztünk valaki életébe.
 
Ugyanezt élhetjük át akkor is, amikor egy ismeretlennek készítünk karácsonyi meglepetést. Bár nem vagyunk jelen az ajándék kibontásakor, mégis ott vagyunk, hiszen a szeretetünket is becsomagoljuk az ajándékkal együtt.
 
2016 karácsonyán tegyük szebbé azoknak a gyermekeknek az ünnepét, akik egyébként mástól nem kapnának ajándékot, sőt, a mindennapjaikat és nélkülözésben töltik.
 
Csempésszünk egy kis törődést, különleges szeretetet az ünnepükbe!
 
A Magyar Református Szeretetszolgálat november 15. és december 15. között országos gyűjtőpontjain szeretettel várja a cipősdobozba csomagolt ajándékokat.
 
Mi kerüljön a csomagba?
 
nem romlandó édesség
írószer
játék
könyv
tisztálkodási szer
sapka
sál
egy kedves üzenet
szeretet
 
Fontos:
külön becsomagolni a doboz alját és tetejét (hogy nyitható legyen)
feltüntetni, hogy milyen korú, nemű gyermeknek készült a csomag.
 
Forrás: jobbadni.hu