Programajánló
Kézműves foglalkozás
márc 02
2013
A Debreceni-Füredi utcai református templomban március 2-án, szombaton 10 órától 13 óráig kézműves foglalkozást szerveznek.
Országos matekverseny
márc 02
2013
Huszonöt iskola több mint száz diákja méri össze tudását hétvégén matematikából Debrecenben. Az országos református versenyre érkeznek diákok Nagyváradról, Péterfalváról, Pápáról, Miskolcról, Szentendréről, Kecskemétről és Hódmezővásárhelyről is.
Ökumenikus Világimanap Nyírmeggyesen
márc 01
2013
Huszonynyolcadszor rendezik meg hazánkban az ökumenikus világimanapot, amelyet idén a franciák készítettek elő. Nyírmeggyesen is csatlakoznak a kezdeményezéshez március első napján.
Keresztyén Nők Világimanapja
márc 01
2013
A Keresztyén Nők Világimanapja ebben az évben Debrecenben a Svetits Római Katolikus Intézet Kápolnájában lesz (Kossuth u. 20-24 szám) a baptista, az evangélikus, a görögkatolikus, római katolikus és református testvérek részvételével.
Kárpát-medencei Református Iskolák versenye
márc 01
2013
Nyíregyházán a Jókai Mór Általános iskolában szervezik meg a Kárpát-medencei Református Iskolák versenyét. A gyerekek vers, próza, népdal, néptánc és nyelvőrködő témakörökben mérik össze tudásukat pénteken és szombaton. A „Csodát virágzik a jelen” címet viselő verseny pénteken 13 órától ünnepi istentisztelettel kezdődik, amelyen Bölcskei Gusztáv, püspök hirdet igét.
"Vannak-e még öröm-híreink?"
feb 27
2013
"Vannak-e még öröm-híreink?" címmel Bölcskei Gusztáv és Várszegi Asztrik püspökök beszélgetnek médiáról, kommunikációról és kapcsolatokról.
Ping-Pong verseny Debrecenben
feb 23
2013
Asztalitenisz bajnokságot szervez a Debrecen- Csapókerti gyülekezet február 23-án, szombaton.
Ne féljünk megújulni - programok a Debrecen- Nagyerdei gyülekezetben
feb 21
2013
Nemcsak a házasságban élőknek, hanem az azt tervezőknek, párkeresőknek vagy éppen az elváltaknak is rendeznek programokat a Debrecen- Nagyerdei gyülekezetben.
Országos Neveléstörténeti Vetélkedő
feb 20
2013
  A Debreceni Református Hittudományi Egyetem, a Debreceni Református Kollégium fennállásának 475. évfordulója alkalmából, 2013. február 20-án, 10.30-kor Országos Neveléstörténeti Vetélkedőt rendez.
Nagyböjti vespera a Kistemplomban
feb 15
2013
2013. február 15-én pénteken 17 órakor esti énekes liturgia (Vespera) lesz Nagyböjt első hetében a Kistemplomban. Énekelnek a Debreceni egyházzenészek Tóth Anikó vezetésével.