Programajánló
Adventi énekes liturgia a debreceni Kistemplomban
dec 11
2011
December 11-én, vasárnap 18 órától adventi énekes liturgia (Vespera) kezdődik a debreceni Kistemplomban. A debreceni egyházzenészek énekelnek Tóth Anikó vezetésével. Orgonál: Rózsáné Farkas Alíz
Adventi hangverseny a dögei templomban
dec 11
2011
December 11-én, vasárnap délelőtt fél tizenegykor a dögei református egyházközség szervezésében istentisztelettel egybekötött adventi hangverseny tartanak az 1905 ben épült, Felső-Szabolcsban az egyik legnagyobb, 1200 férőhelyes református nagytemplomban.
Jótékonysági koncert a Debrecen-Füredi úti templomban
dec 10
2011
December 10-én, szombaton 17 órakor a Maróthi György Pedagóguskórus jótékonysági koncertet ad a közelmúltban súlyos balesetet szenvedett színházi kórustag, Posta Emíl és Családja megsegítésére a Debrecen-Füredi úti Református Templomban.
Takács Nicolas - Nagytemplomi Adventi Koncertek
dec 06
2011
Ebben az évben harmadjára rendezik meg a Nagytemplomi Adventi Koncertek című rendezvénysorozatot.Az idei fellépők: Takács Nikolas, a Csík zenekar és Dolhai Attila.
Kárpát-medencei Imanap Debrecenben
dec 04
2011
Debrecenben a Kárpát-medencei Imanapot december 4-én, vasárnap délután 3 órai kezdettel az  Árpád téri Egyházközség Gyülekezeti termében /Kassai út 12. sz./ tartjuk. Szeretettel hívjuk és várjuk a debreceni református gyülekezetek tagjait a közös imádkozásra.Tiszántúli Református Egyházkerületi Nőszövetség
Kárpát-medencei Imanap
dec 04
2011
2011. december 4 – én újból megszervezi a nőszövetség a Kárpát-medencei Imanapot. Idén a Kárpátaljai Református Egyházkerület nőszövetségének tagjai készítették el az imanapi füzetet hogy, ezen keresztül bemutathassák az elszakított országrész életét, szépségét és tevékenységét.
Közvélemény-formáló nap
dec 02
2011
A Fogyatékos Emberek Világnapja alkalmából közvélemény-formáló napot szervez a Debrecen Nagytemplomi Református Egyházközség Immánuel Otthona és a Kézenfogva Alapítvány . A Deckettő elnevezésű rendezvényen színvonalas színpadi produkciókkal, kézműves programokkal, csörgőlabda bajnoksággal és értékes ajándékokkal várják az érdeklődőket a debreceni Kölcsey Központban.
Eszközbemutató a debreceni Refiben
nov 24
2011
Eszközbemutató órát tartanak a Debreceni Református Kollégium Gimnáziumában. Az pályázati pénzen vásárolt interaktív tábla használatával november 24-én, csütörtökön délután három órakor ismerkedhetnek meg az érdeklődők a Gimnázium Kálvin termében.
Farkas György emlékkiállítás a Kölcseyben
nov 20
2011
A száz éve született Farkas György festőművésznek nyílt kiállítása a Kölcsey Központban. A tárlaton a debreceni alkotó összes jelentős műve látható.
Darlene Zschech koncert Debrecenben
nov 18
2011
Először koncertezik Magyarországon a világszerte ismert ausztrál énekes, dalszerző, dicsőítésvezető. Darlene Zschech, a Debrecen - Nagytemplomi Református gyülekezet vendégeként lép fel november 18 - án, pénteken este hét órától a Főnix Csarnokban.