Programajánló
Takács Nicolas - Nagytemplomi Adventi Koncertek
dec 06
2011
Ebben az évben harmadjára rendezik meg a Nagytemplomi Adventi Koncertek című rendezvénysorozatot.Az idei fellépők: Takács Nikolas, a Csík zenekar és Dolhai Attila.
Kárpát-medencei Imanap Debrecenben
dec 04
2011
Debrecenben a Kárpát-medencei Imanapot december 4-én, vasárnap délután 3 órai kezdettel az  Árpád téri Egyházközség Gyülekezeti termében /Kassai út 12. sz./ tartjuk. Szeretettel hívjuk és várjuk a debreceni református gyülekezetek tagjait a közös imádkozásra.Tiszántúli Református Egyházkerületi Nőszövetség
Kárpát-medencei Imanap
dec 04
2011
2011. december 4 – én újból megszervezi a nőszövetség a Kárpát-medencei Imanapot. Idén a Kárpátaljai Református Egyházkerület nőszövetségének tagjai készítették el az imanapi füzetet hogy, ezen keresztül bemutathassák az elszakított országrész életét, szépségét és tevékenységét.
Közvélemény-formáló nap
dec 02
2011
A Fogyatékos Emberek Világnapja alkalmából közvélemény-formáló napot szervez a Debrecen Nagytemplomi Református Egyházközség Immánuel Otthona és a Kézenfogva Alapítvány . A Deckettő elnevezésű rendezvényen színvonalas színpadi produkciókkal, kézműves programokkal, csörgőlabda bajnoksággal és értékes ajándékokkal várják az érdeklődőket a debreceni Kölcsey Központban.
Eszközbemutató a debreceni Refiben
nov 24
2011
Eszközbemutató órát tartanak a Debreceni Református Kollégium Gimnáziumában. Az pályázati pénzen vásárolt interaktív tábla használatával november 24-én, csütörtökön délután három órakor ismerkedhetnek meg az érdeklődők a Gimnázium Kálvin termében.
Farkas György emlékkiállítás a Kölcseyben
nov 20
2011
A száz éve született Farkas György festőművésznek nyílt kiállítása a Kölcsey Központban. A tárlaton a debreceni alkotó összes jelentős műve látható.
Darlene Zschech koncert Debrecenben
nov 18
2011
Először koncertezik Magyarországon a világszerte ismert ausztrál énekes, dalszerző, dicsőítésvezető. Darlene Zschech, a Debrecen - Nagytemplomi Református gyülekezet vendégeként lép fel november 18 - án, pénteken este hét órától a Főnix Csarnokban.
Őszi nőszövetségi konferencia Berekfürdőn
nov 17
2011
November 17. és 20. között tartja legközelebbi találkozóját a Tiszántúli Református Egyházkerületi Nőszövetség. A konferenciára november 9-ig jelentkezhetnek.
Jelképeiben is él a magyarság
nov 06
2011
Jelképeiben is él a magyarság címmel a Kárpát-medence református címereiből nyílik kiállítás november 6-án, vasárnap 10 óra 15 perckor a Debrecen-Árpád téri Református Egyházközség gyülekezeti termében (Kassai út 12.). Pécsi L. Dániel jelképtervező-művész vándorkiállítását PhD. Dr. Vajda Mária néprajzkutató, főmuzeológus nyitja meg.
Itthon vagyunk 225 éve
nov 04
2011
A Bácskossuthfalvi Református Egyházközség megalakulásának és a falu újratelepülésének 225. évfordulóját ünnepeli 2011. november 4-5-én. Az ünnepi rendezvényre szeretettel várunak minden érdeklődőt, ünnepelni vágyót és mindenki mást, aki szívesen osztozik büszkeségükben és örömükben.