Programajánló
Kávéházi Esték – Törvénybe írt kegyelem
márc 12
2019
Kávéházi Esték – Törvénybe írt kegyelem Beszélgetés Dr. Hodossy-Takács Előd egyetemi docenssel a törvény és kegyelem kapcsolatáról. Időpont: 2019. március 12. 18 óra Helyszín: Karakter 1517 Könyvesbolt és Kávézó A belépés díjtalan, de előzetes regisztráció szükséges az alábbi űrlapon.
Felekezetek böjti találkozója a hosszúpályi református templomban
márc 07
2019
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Elközelített a mennyek országa - előadás a nyírmeggyesi templomban
márc 06
2019
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Ökumenikus Világimanap 2019.
márc 01
2019
A Tiszántúli Református Egyházkerületi Nőszövetség szervezésében 27. alkalommal rendezzük meg a Ökumenikus Világimanapot. A baptista, evangélikus, görög katolikus, római katolikus és református testvérekkel együtt valósul meg, minden évben más-más felekezet templomában.
Hetedjére is BORUM!
márc 01
2019
Hetedjére is BORUM! A Református Gasztrokulturális programok részeként idén is mindenkit szeretettel hívunk a Kárpát-medencei református szőlészek és borászok fórumára.
Így jöttem - vendégünk Pál Feri és Somogyi-Tóth Dániel
feb 25
2019
Szeretettel hívunk minden kedves érdeklődőt! Zenés esték. Kerekasztal-beszélgetés a játékról. Időpont: 2019. február 25. hétfő 19 óra Helyszín: a Debreceni Református Kollégium Díszterme A téma: beszélgetés az improvizációról és a játék varázsáról.
Lelkészek Koncertje a Méliusz Juhász Péter Református Idősek Otthonában
feb 24
2019
A Lelkészek Koncertjének 5. alkalma február 24-én vasárnap délután 15 órakor lesz a debreceni szeretetotthonban, a Méliusz Juhász Péter Református Idősek Otthonában. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Vespera - Esti zsoltáros istentisztelet a Kistemplomban Hetvenedvasárnap
feb 17
2019
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
XII. Tiszántúli Református Jótékonysági bál
feb 15
2019
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!   A XII. Tiszántúli Református Jótékonysági Bál 2019. február 15-én lesz a debreceni Kölcsey Központban. A bálra beérkező adományokból a felvidéki Léván működő Czeglédi Péter Református Gimnázium tanulóit támogatjuk.  
Házaspárokat várnak a Református Nagytemplomba
feb 10
2019
Közel két évtizede Angliából indult útnak a Házasság hete nevet viselő kezdeményezés, mely minden évben február közepén – Valentin-nap környékén – a házasság és a család szerepére hívja fel a társadalom figyelmét. Hazánk 2008-ban csatlakozott a programhoz, idén először pedig a Debreceni Református Nagytemplom, mint turisztikai látványosság is egy héten keresztül kiemelt figyelemmel és szeretettel fogadja a templomba ellátogató házaspárokat.