Programajánló
Esti zsoltáros istentisztelet Advent 2. vasárnapján a Kistemplomban
dec 09
2018
Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!
Tehetségük az „isteni ingyen kegyelem” ajándéka - kiállításmegnyitó
dec 06
2018
Tisztelettel és szeretettel hívunk mindenkit a Debreceni Református Kollégium múzeumpedagógiai termébe (Debrecen, Kálvin tér 16.) 2018. december 6-án (csütörtök) 17 órára Berde Mária írónő és Berde Amál festőművész kiállításának megnyitójára, mely a Tehetségük az „isteni ingyen kegyelem” ajándéka címet viseli.
Adományátadás Nyíradonyban
dec 05
2018
Időpont: 2018. december 5. (szombat) – 10 óra Helyszín: Nyíradony, Református Templom
VÁRAKOZÁS – VÁGYAKOZÁS – A CSILLAG - első adventi gyertyagyújtás
dec 02
2018
„És lám, a csillag, melyet napkeleten láttak, előttük haladt…” (Mt 2,9) VÁRAKOZÁS – VÁGYAKOZÁS – A CSILLAG első adventi gyertyagyújtás
Adventi zenés istentisztelet a mezősasi református templomban
dec 02
2018
Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!
Visszakerül a Nagytemplomba Diószegi Sámuel emlékirata
dec 02
2018
Kósa Lajos országgyűlési képviselő és Dr. Papp László, Debrecen Megyei Jogú Város Polgármestere együtt adja át a Debreceni Református Nagytemplom esperes-lelkipásztorának advent első vasárnapján azt az 1806-ból származó emlékiratot, melyet a Nagytemplom építésekor a keleti toronyban rejtettek el, hogy az utókor számára pontos leírást adjon a korábbi András-templom épületéről és a gyülekezet életéről.
Adventi vasárnapok 2018
dec 02
2018
ADVENTI VASÁRNAPOK December 2. vasárnap VÁRAKOZÁS – VÁGYAKOZÁS – A CSILLAG „És lám, a csillag, melyet napkeleten láttak, előttük haladt…” (Mt 2,9)
Tizenharmadik Kárpát-medencei imanap
dec 02
2018
Tizenharmadik alkalommal szervezik meg december első vasárnapján a Kárpát-medencei Imanapot. A liturgiát idén az Erdélyi Református Nőszövetség állította össze.
Advent Vásárosnaményban
dec 02
2018
Vásárosnamény Város Önkormányzata immáron hatodik éve szervezi meg az „Advent Vásárosnaményban” programsorozatot. A település gazdag kulturális eseményére, karácsonyi készülődésére idén már nemcsak a vásárosnaményi lakosságot várjuk, hanem a Beregből és a környező településekről, a megyéből érkezőket is. Együtt készüljünk, lelkileg töltődjünk a szeretet ünnepére. Minden esztendőben megannyi újdonsággal, változatos csemegével ajándékozzuk meg az érdeklődőket.
Jótékonysági bál Vásárosnaményban
dec 01
2018
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!