Programajánló
Aliansz Imahét
jan 06
2019
Aliansz Imahét Szeretettel hívunk és várunk mindenkit a 2019. január 6-án, vasárnap 17 órakor kezdődő istentiszteletre, ahol Fekete Károly püspök hirdeti Isten Igéjét, majd az Aliansz vezetői és a jelenlévő lelkipásztorok az Úr asztala körül állva kérik Isten vezetését és áldását. Az országos nyitó alkalom a Debrecen-Csapókerti Református Egyházközségben lesz. 
„Szemeimet a hegyekre emelem…” Megnyílik 2019 első időszaki kiállítása a Nagytemplomban
jan 06
2019
Az év első vasárnapján Pótor Mirjam festménykiállításával indul el a Nagytemplomi időszaki tárlatok idei sorozata. A bemutatott 34 akrilfestmény mindegyikén egy-egy bibliai ige is olvasható, melyek által még jobban értelmezhető a képek üzenete.
Orgonakurzus a Kistemplomban május elején
jan 03
2019
Orgonakurzus lesz a debreceni Kistemplom frissen felújított, három manuálos Kiszely orgonáján 2019. május 3–4. között. A kurzusvezető Gárdonyi Dániel (Würzburg) lesz. 
Karácsony éjszakai virrasztó imaóra a Kistemplomban Szenteste
dec 24
2018
Minden érdeklődőt szeretettel várunk és hívunk! 
Televíziós istentisztelet december 23-án
dec 23
2018
Istentisztelet közvetít Advent 4. vasárnapján a Debreceni Református Nagytemplomból a Duna Televízió 11 órától. Igét hirdet Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke. Ezen a linken tudják majd nézni: https://www.mediaklikk.hu/duna/
Ünnepi rendtartás december 23. és január 1. között
dec 23
2018
Ünnepi rendtartás a Debreceni Református Egyházmegyében: 
Templomszentelési istentisztelet a tiszateleki templomban
dec 22
2018
A Tiszateleki Református Egyházközség presbitériuma szeretettel hív és vár minden érdeklődőt a templomszentelési istentiszteletre. 
Családi nap a Dorcas Campingben december 21-én
dec 21
2018
MEGHÍVÓ Tisztelettel és nagy szeretettel meghívjuk Önt Civil konferenciánkra és Prevenciós egészségnapunkra, mely magában foglalja: a Szemléletformáló foglalkozást a Biblia tükrében, valamint a Családi napot.
ÚTJAINK: KERESZTYÉNSÉG DÉL-KOREÁBAN – pódiumbeszélgetés
dec 18
2018
18.00 ÚTJAINK: KERESZTYÉNSÉG DÉL-KOREÁBAN – pódiumbeszélgetés Kölcsey Központ, Bálterem
A Kelet-magyarországi Református Nevelőszülői Hálózat karácsonyi ünnepsége
dec 13
2018
„Mert megjelent az Isten üdvözítő kegyelme minden embernek” (Titusz 2,11) MEGHÍVÓ Hálaadással és megkülönböztetett tisztelettel hívjuk és várjuk a Kelet-magyarországi Református Nevelőszülői Hálózat Karácsonyi ünnepségére.