Programajánló
A Debreceni Református Kollégium diákjai és a német nyelv a 18-19. században - előadás
nov 15
2018
Szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt az Ad astra per aspera: Helytörténeti kutatások és kutatóműhelyek sorozat következő előadására: "A Debreceni Református Kollégium diákjai és a német nyelv a 18-19. században"  
Kétszáz kamionnyi ajándék a rászoruló gyermekeknek
nov 10
2018
Hálaadó gyermeknapot tartanak Debrecenben 2018. november 10-én a Stichting Kinderen in Nood 200. kamionjáért. A holland szervezet (magyar elnevezés: Gyermekek Szükségben Alapítvány) a Magyar Református Szeretetszolgálattal együttműködve évek óta segít a magyarországi és határon túli rászoruló gyermekeken és családokon ajándékcsomagokkal, bútorokkal, játékokkal és ruhaadományokkal.
Hatvani István Emléknap
nov 10
2018
A Debreceni Református Kollégium és Gimnázium Diákotthona 2018. november 10-én, szombaton Hatvani István Emléknapot szervez – hiszen a polihisztor professzor 300 éve született. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!
Negyedszázad a főiskolai kántorképzésben
nov 09
2018
A Debreceni Református Hittudományi Egyetem és a Károli Gáspár Református Egyetem Tanítóképző Főiskolai Kara „Negyedszázad a főiskolai kántorképzésben” címmel vándorkonferenciát rendez a főiskolai kántor szak alapításának 25. évfordulója alkalmából. 
A Nőszövetség őszi konferenciája Berekfürdőn
nov 08
2018
„Elmenvén azért, tegyetek tanítványokká minden népeket, megkeresztelvén őket az Atyának, a Fiúnak és a Szent Léleknek nevében!” Máté 28,19 MEGHÍVÓ Kedves Testvéreink! Szeretettel köszöntünk Benneteket és örömmel adjuk hírül, hogy Berekfürdőn a Megbékélés Házában 2018. november 8-11 között tartjuk Őszi Konferenciánkat. Hívjuk és várjuk a Nőszövetségek vezetőit és tagjait, valamint a gyülekezetekben munkálkodó testvéreket is, nemcsak nőszövetségi tagokat.
Így jöttem – vendégünk Udvaros Dorottya
nov 07
2018
Szeretettel hívunk minden kedves érdeklődőt! Zenés esték. Kerekasztal-beszélgetés az apákról. Időpont: 2018. november 7. 18 óra Helyszín: a Debreceni Református Kollégium Díszterme A téma: az öröklött mintázatok a művészeti és egyházi életpályák vetületében.
Csorba Gergő ingyenes koncertje a Nagytemplomban
nov 04
2018
November 4-én (vasárnap) 18 órától Csorba Gergő orgonista ad ingyenes koncertet a Debreceni Református Nagytemplomban, mely alkalommal lezárul az idei zenés áhítatok sorozata. A koncert nemcsak élményt fog nyújtani, hanem emléket is állít – egy zenedarabbal az amerikai testvérgyülekezet egykori zeneigazgatójának, a napokban elhunyt Rob Fraziernek tisztelgünk.
Hálaadó istentisztelet a Sarkad-Belvárosi református templomban
nov 04
2018
A Sarkad-Belvárosi református templom újjáépítésének 150. évfordulója alkalmából hálaadó istentiszteletet szerveznek. Az alkalmon Fekete Károly tiszántúli püspök hirdeti az Igét. 
A Szolnoki Szimfonikusok Emlékhangversenye a reformáció ünnepe alkalmából
okt 31
2018
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Reformáció Ünnepi Istentisztelet a Nagytemplomban
okt 31
2018
Reformáció Ünnepi Istentisztelet lesz a debreceni református Nagytemplomban 2018. október 31-én, szerdán 17 órától.