Programajánló
Újkenyéri evangelizációs hét Tuzséron
aug 27
2018
Minden érdeklődőt szeretettel várunk! 
Szotyori Nagy Gábor orgonaművész szolgálata Tuzséron
aug 26
2018
Minden érdeklődőt szeretettel várunk! 
Kenyéráldás
aug 20
2018
Az 52. Debreceni Virágkarnevál keretében, az Új kenyér ünnepén 8 órakor Fekete Károly tiszántúli püspök, Kocsis Fülöp görögkatolikus metropolita és Palánki Ferenc római katolikus püspök köszöntik a résztvevőket, mondanak áldást és imádságot a Nagytemplom előtt.
„Virágkarneváli titok” – közösségi díszítés
aug 18
2018
„Virágkarneváli titok” – közösségi díszítés Időpont: 2018. augusztus 18. (szombat), 19 óra Helyszín: Bem tér, Debrecen
20 esztendős a református templom Leveleken
aug 18
2018
20 esztendős a református templom Leveleken. Ebből az alkalomból hálaadó istentiszteletet tartanak 2018. augusztus 18-án 16 órától. Minden érdeklődőt szeretettel várunk! A gyülekezet és a templom történetét itt olvashatják:
Kerékpártúra a Nyírség történelmi emlékhelyei között
aug 18
2018
Történelmi emlékhelyek örökségtúra Kerékpártúra a Nyírség történelmi emlékhelyei között 2018. augusztus 18-20. A Középkori Templomok Útja Egyesület 2018. augusztus 18-20. között három napos kerékpáros örökségtúrát szervez. A történelmi emlékhelyek örökségtúra a Nyírség tájait, monumentális emlékhelyeit fűzi fel, érintve a Partium és a Hajdú-vidék határait. Az örökségtúra által érintett emlékhelyek jelentőségüket tekintve a Kárpát-medence kiemelt örökséghelyszínei. Nemzetközi mércével mérve is figyelemreméltó műemlékek és természetvédelmi területek mellett haladunk. A Báthori, a Kállay és a Károlyi családok nyomdokain haladunk végig, amelyek formálták e vidék épített örökségét és történelmét. Az örökségtúra három tájegységen és két országon halad keresztül Nyíregyháza-Nagykároly-Debrecen között. Nyíregyháza és Nagykároly között egyelőre csak egy-két szakaszon épültek kerékpárutak, így néhány helyen kénytelenek leszünk megbirkózni a 4911-es számú főút forgalmával. A túra harmadik napján, Debrecen és Nyírbátor között azonban végig kerékpárúton bringázhatunk.
Ez a TE történeted lesz
aug 17
2018
Könyvkötéstörténeti kiállításunk megtekintése után mesehallgatásra és csoportos mesefeldolgozásra hívjuk a családokat, ahol mindenki egyéni könyvillusztrálással, ex libris készítéssel teheti egyedivé a saját mesekönyvét.
Sípok közös nevezőn - Tabajdi Ádám és Scheuring Kata OrgonaPont hangversenye
aug 16
2018
Sok szeretettel ajánljuk figyelmükbe a Filharmónia Nonprofit Kft. alábbi programját: Sípok közös nevezőn - Tabajdi Ádám és Scheuring Kata OrgonaPont hangversenye Időpont: 2018. augusztus 16. (csütörtök) 19:30 Helyszín: Szent Anna Székesegyház, Debrecen További információk a jegyárakról és az est programjáról: http://orgonapont.hu/program/debrecen-08-23/
Éjszakai templomtúra a Virágkarnevál alkalmából
aug 16
2018
A tavalyi évben a Virágkarnevál hetében óriási sikernek örvendett a Debreceni Református Nagytemplomon megjelenő 3D-s épületvetítés, ezért augusztus 17-19. között ismét megcsodálhatja a közönség, hogyan „mozdul meg” a város ikonikus épülete. A programkínálat idén egy újabb éjszakai ajánlattal bővült: nem csak kívülről, hanem belülről megnézhetjük a templomot sötétedés után!
A biblia növényei, virágai – Fráter Erzsébet biológus előadása
aug 14
2018
Időpont: 2018. augusztus 14. (kedd), 18 óra Helyszín: Kölcsey Központ, Bényi Árpád terem