Rákász Gergely jótékonysági koncert
2018. szeptember 15. 19:00 - 21:00

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

alt

Rákász Gergely orgonaművész a debreceni Nagytemplomban tart jótékonysági koncertet szeptember 15-én a Magyar Református Szeretetszolgálat Nyilas Misi Ösztöndíj Programja javára.

Időpont: 2018.09.15. 19:00

Helyszín: Debreceni Református Nagytemplom – Kossuth tér 1.

A Református Szeretetszolgálat Nyilas Misi Ösztöndíjprogramja keretében évről-évre olyan tehetséges fiatalokat támogat szerte a Kárpát-medencében, akik hátrányos helyzetük miatt segítség nélkül nehezebben tudják a kitűzött céljaikat megvalósítani, tehetségüket kibontakoztatni.

A Lords of the Organ sorozat a hangszer legnagyobb szerzőit és örökéletű műalkotásaikat állítja színpadra a következő években. Az Orgona Lordjai olyanok a hangszer történetében, mint egy-egy bíbor színű könyvjelző az örökkévalóság enciklopédiájában.

A kötet Bachnál természetesen minden évben kinyílik, majd jobban és kevésbé ismert mesterművek között lapozgatunk, a bravúros orgona átiratok pedig mindig más, nem orgona szerzőt emelnek a Lordok közé. A koncert tehát egyszerre kínál jól ismert klasszikus muzsikákat, friss érdekességeket, és meglepő élményeket a hangszerek királyának udvartartásából.

A jegyigénylés IDE KATTINTVA  érhető el.

A jótékonysági koncert bevételével a Nyilas Misi Ösztöndíj Programot támogatják a koncert résztvevői. A programot IDE KATTINTVA ismerhetik meg jobban.